RSS

Welcome to my Blog. Enjoy reading :)

vrijdag 27 mei 2016

Hoe vind ik het merk, de serie en het model van mijn laptop? Hulp bij laptop serie en model achterhalen

Om de juiste laptop accu te vinden dient u eerst het merk van uw laptop te achterhalen. Meestal staat op de klep van de laptop - de achterkant van uw beeldscherm - het logo van het merk. Dit logo komt overeen met een van de bovenstaande logo's.

Staat het logo er niet of herkent u het logo niet, dan staat in veel gevallen het merk van de laptop op de rand van het beeldscherm wanneer u de laptop openklapt. Doorgaans staat hier ook de serie, zoals Aspire, Latitude of Pavilion.

Op de onderkant van de laptop vindt u in de meeste gevallen een sticker waar ook het merk, de serie en het model op aangegeven staat, zoals HP Pavilion DV6-1020ed. Aan de hand van dit nummer kunt u altijd de juiste laptop accu vinden voor uw laptop.

Kunt u de sticker niet vinden of is deze versleten, dan staat vaak in het accuvak ook nog het exacte type van de laptop. Om dit te kunnen lezen dient u eerst de accu te verwijderen door middel van de schuifjes. Onder de accu vindt u vaak gedetailleerde informatie over welk type laptop u heeft.

0 评论:

Een reactie posten