RSS

Welcome to my Blog. Enjoy reading :)

donderdag 4 augustus 2016

Anniversary Update ook op weg naar Windows 10 Mobile

Windows 10 Mobile-gebruikers moeten iets langer wachten op de Anniversary Update dan gehoopt, maar gelukkig niet té lang. Vanaf volgende week is het namelijk al zo ver.
Microsoft maakt namelijk bekend dat de Anniversary Update voor Windows 10 Mobile vanaf 9 augustus wordt uitgerold, precies een week later dan de desktopversie van het OS.
De mobiele versie krijgt onder meer een nieuwe Skype-app, die net zoals de desktopversie gebouwd is op het Universal Windows Platform - en dus stabieler is. Daarnaast kan ingesteld worden dat bepaalde notificaties in het Action Center prioriteit krijgen.
Windows 10 Mobile-gebruikers kunnen tevens meer met hun vergrendelde toestel. Op het lockscreen komt een knop voor het opstarten van de camera en er wordt ook plaats vrijgemaakt voor de bediening van de mediaspeler.

Contactloos betalen

Het OS is vanaf de Anniversary Update ook standaard uitgerust met de Microsoft Wallet-app, die contactloos betalen mogelijk maakt. Daarvoor is wel een Lumia 650, 950 of 950 XL vereist.
De Anniversary Update is sinds gisteren uit voor de desktopversie van Windows 10. Het besturingssysteem bestaat nu een jaar, en daarom hebben we het opnieuw onder de loep genomen. 

0 评论:

Een reactie posten