RSS

Welcome to my Blog. Enjoy reading :)

maandag 15 augustus 2016

Microsoft onderzoekt vastlopende systemen na Windows 10 Anniversary Update

Een aantal gebruikers van Windows 10 ondervinden vastlopers van hun computersysteem na het installeren van de Anniversary Update. Meestal loopt het systeem vast na het inloggen. Sommige gebruikers geven aan dat ze hetzelfde probleem ervaren op andere apparaten en configuraties.
Microsoft heeft toegegeven dat 'een klein aantal gebruikers' er last van heeft en hard aan het werk is aan een oplossing. Volgens Microsoft Forum moderator Basith M, is het bedrijf ervan bewust dat gebruikers vastlopers ervaren op PC's na het installeren van de Anniversary Update. De moderator geeft ook aan dat de klachten alleen lijken voor te komen op systemen waarbij het besturingssysteem op SSD's staan geïnstalleerd, terwijl apps en data op een andere schijf geïnstalleerd staan.
Volgens Basith komt het probleem niet voor wanneer gebruikers inloggen in veilige modus. Hij raadt gebruikers dan ook aan in veilige modus in te loggen en apps en data te verplaatsen naar de schijf waar ook het OS op staat geïnstalleerd. Een andere manier is om terug te gaan naar een eerdere installatie van Windows 10. Dit moet echter wel gebeuren binnen tien dagen na het installeren van de Anniversary Update. Wanneer dit niet lukt, heeft Microsoft nog een stappenplan achter de hand.

0 评论:

Een reactie posten