RSS

Welcome to my Blog. Enjoy reading :)

maandag 13 juni 2016

Beste Laptop 2016? Vind bij Spadabble de Beste Laptop die u kunt kopen!

Wat heeft de Beste Laptop 2016 u te bieden?

Waarom een laptop kopen? Zijn het niet de smartphones en tablets die helemaal ‘hot’ zijn en u altijd en overal in contact brengen met de digitale wereld? De laptop blijft echter onmisbaar in het gamma aan mobiele apparaten. Voor het echte werk is de laptop hét aangewezen apparaat; degelijke schermgrootte, praktisch toetsenbord en volledige toepassingen in plaats van de uitgeklede apps voor smartphones en tablets. Hier bent u op de juiste plek voor het vergelijken van de beste laptop 2016 op kwaliteit, snelheid, prijs, gewicht, schermgrootte en prestaties. We bieden u een overzicht van de 10 Beste Laptops van 2016! Wil je een laptop kopen, lees dan onze top 10 Laptop review, zoals:
  • De beste laptops die gebruiksgemak hoog in het vaandel hebben staan.
  • De beste laptops met naast een mooi design ook scherpe prijzen.
  • De beste laptops met snelle processor, voldoende schermgrootte en geheugen.

TOP 10 BESTE LAPTOP 2016

10: Toshiba Satellite C70D-B-300

Om te beginnen hebben we op de tiende plaats deze Toshiba Satellite. Deze laptop is minder duur vanwege een goedkopere AMD processor, maar omdat dit een E-series dual core is zou de laptop net zo snel moeten werken als de Intel concurrent. Aangezien de laptop gebruik maakt van een AMD processor kun je dezelfde prestaties verwachten als een AMD Radeon waardoor deze Toshiba laptop beter geschikt is als gaming laptop. Als je wat geld wilt besparen en toch een een laptop van goede kwaliteit wilt hebben is deze laptop zeker de moeite waard om te bekijken.

9: HP Pavilion 15-N220US Touch Laptop

Met de HP Pavilion touchscreen laptop die vormgegeven is in een stijlvol rood met zwart design en een AMD quadcore A8 processor kun je met deze laptop niet fout gaan. Samen met de Beats Audio luidsprekers van HP kun je er zeker van zijn dat je hiermee een feest op gang kunt brengen. Hoewel de Pavilion gebruik maakt van een AMD processor is het een AMD van hoogwaardige kwaliteit en daardoor zal deze processor gelijkwaardig zijn aan een Intel processor. Het is immers een quad core en HP wil dat dit model slaagt dus ze hebben ervoor gezorgd er niet op te beknibbelen. Als je voorkeur hebt voor een touch laptop moet je deze laptop zeker bekijken.

8: HP Pavilion Ultrabook 13-A020ND X360

De HP Pavilion Ultrabook met 360 graden draaibaar Touchscreen is een uitstekend instapmodel. HP maakt al lange tijd laptops en is veruit een van de beste fabrikanten ter wereld. Dit model wordt geleverd met een Intel Core i3 processor met 4GB werkgeheugen en 8GB Cache SSD waardoor je jouw programma’s, games en besturingssysteem nog sneller kunt opstarten. Verder heeft de Pavilion een schitterend 13.3 inch scherm met 500GB harde schijf, waardoor je genoeg ruimte hebt voor films, muziek of zelfs al jouw foto’s.

7: HP 15-R032ND

Zet je schrap voor 8GB aan Ram geheugen en een IntelCore i5 processor. Als dat nog niet genoeg is, zit er ook nog 750GB bij aan harde schijf waarop je jouw volledige media collectie kunt zetten. Met de NVIDIA GeForce videokaart kun je games spelen zoals Battlefield 4. Helaas ontbreekt bluetooth, maar met de moderne draadloze antennes en drie USB poorten zul je altijd verbonden zijn. De HP15 heeft een uitstekende batterijlevensduur en een dikte van slechts 2.5 cm; kortom een goede laptop voor een mooie prijs.

6: ASUS VivoBook S451

Alles binnen handbereik met de Asus Vivobook S451 met multi touch functionaliteit! Deze 14 inch laptop met touchscreen heeft 8GB SSD Cache waardoor je sneller programma’s kunt opstarten. Verder is de laptop voorzien van 6GB aan Ram geheugen en een IntelCore i5 processor. Daarnaast kun je het beeldscherm zo instellen dat je een cinematisch gevoel krijgt. Andere benoemenswaardige eigenschappen zijn het Windows 8.1 besturingssysteem, 500 GB aan opslagruimte, een 2.0 USB poort en twee 3.0 USB poorten.

5: Acer Aspire VN7-571G-52JL

Onze top 5 laptops begint met de Acer Aspire VN7. Met deze 15.6“ IPS Full HD (1080) beeldscherm en LED achtergrondverlichting krijg je een echte bioscoop ervaring. Als dat nog niet voldoende is heeft de Acer Aspire ook nog een HDMI output waarmee je jouw externe monitor kunt verbinden om HD video’s te bekijken en te delen. Een leuke eigenschap van deze laptop is dat hij dunner is dan vergelijkbare laptops. Verder heeft deze Acer Laptop een Solid State Drive waardoor je programma’s sneller opstarten, het Windows 8.1 besturingssysteem, drie 3.0 USB poorten en een webcam.

4: Toshiba Chromebook

Toshiba Chromebook staat op de vierde plaats; dit is de goedkoopste laptop van onze top 10 laptops. Als je geen Microsoft Office nodig hebt en je de laptop voornamelijk gebruikt om te browsen, te emailen, facebook en andere zaken, dan hoef je niet verder te zoeken. Chromebooks zijn niet duur, ze zijn functioneel en hebben een mooi uiterlijk. De nieuwste Toshiba Chromebook kun je uitstekend vervangen door elke laptop die veel makkelijker te hanteren is dan Windows 8. Google’s eigen Chrome besturingssysteem is snel en leuk om te gebruiken en het integreert net als een Android toestel naadloos met je Google account. Daarnaast voegt de kwaliteit van Toshiba electronica meer waarde toe waardoor deze Toshiba Laptop een slimme aankoop is.

3: Asus Transformer Book Flip TP500LN-DN064H

We zijn aangekomen in de top 3 en op de derde plaats staat de Asus Transformer. Voor nog geen €1.000 kun je deze supersnelle nieuwe tablet laptop ineen krijgen. De Asus Transformer Book is voorzien van een krachtige Intel core i7 processor met een harde schijf van 1000GB. Het beeldscherm heeft prachtige kleuren en een hoge resolutie voor een relatief klein scherm. De Transformer is perfect om mee te reizen, te werken en voor entertainment. Een ander groot voordeel is dat het toestel 5 uur aan batterijlevensduur heeft, dus je kunt doen wat je wilt zonder gestoord te worden. Deze laptop raden wij aan als u niet meer dan € 1.000 wilt uitgeven.

2: Lenovo Yoga 3 Pro-5Y70

Op de tweede plaats hebben we deze 13 inch laptop, een zeer slanke Lenovo Yoga. Je kunt deze laptop op vier verschillende manieren gebruiken, namelijk als laptop, staand, als tent of tablet. Het unieke design van de Yoga 3 Pro staat je toe om het scherm 360 graden te draaien. Deze laptop is erg stabiel, dunner dan een potlood en lichter dan zijn voorganger, namelijk maar 1.1 kg. Daarnaast is de Yoga 3 makkelijk om mee te nemen en heeft de Yoga 3 een batterijlevensduur van maximaal 8 uur zodat je er de hele dag gebruik van kunt maken zonder op te laden; ideaal voor als je veel op pad bent en snel je laptop wilt gebruiken. Verder heeft deze laptop een waanzinnige resolutie van 3200 bij 1800 pixels! De wifi internetsnelheid is 3 keer sneller is dan de standaard wifi en ook vanwege het ongelooflijke geluid door de premium JBL speakers en Waves Audio raden wij u deze laptop van harte aan!

1: Apple Macbook Pro Retina

We zijn beland bij de absolute nummer 1. De Apple Macbook Pro Retina. Deze 13.3” MacBook is erg snel, met een Intelcore i5 processor en 8GB geheugen met 512GB SSD schijf. De Pro Retina heeft zelfs 29% beter contrast dan de standaard Macbook Pro en met ruim 5 miljoen pixels krijg je een bijzonder scherp beeld, waardoor hij erg geschikt is om video’s en foto’s te bekijken en te bewerken. Dankzij de Intel Turbo Boost 2.0 technologie kan de processor een snelheid halen van 2.8 tot zelfs 3.3 GHz, daarnaast zit er een snelle 512GB SSD ingebouwd waarmee je vlot bestanden en programma’s kunt openen. Er hangt een stevig prijskaartje aan, maar dan krijg je er ook wat voor: Echte top kwaliteit! Wat ons betreft is de Apple Macbook Pro Retina de beste laptop van 2015 & 2016!

0 评论:

Een reactie posten