RSS

Welcome to my Blog. Enjoy reading :)

dinsdag 21 juni 2016

Honor 5C ook uit in Nederland

Honor brengt in navolging van de 5X ook de Honor 5C uit in Nederland. Tevens een toestel in de middenklasse, die daarbij erg op zijn oudere broertje lijkt.


De nieuwe smartphone is drie tientjes goedkoper dan zijn voorganger, met een prijskaartje van 199 euro. Er zijn dan ook wel wat verschillen op te merken. Zo is het scherm kleiner (5,2 inch ten opzichte van 5,5 inch) en ontbreekt een vingerafdsrukscanner.

Qua performance komen beide toestellen grotendeels overeen. Zo hebben bijvoorbeeld beide 2 GB werkgeheugen en hoewel de processoren verschillen, merk je daar in de praktijk waarschijnlijk niet zo veel van.

Camera's
Op cameragebied krijg je een 13 megapixel-variant aan de achterkant en een 8 megapixel-camera aan de voorkant, wat voor smartphones in deze prijsklasse zo'n beetje de standaard is. De 5X heeft echter een groothoeklens als extraatje, de 5C niet.

Honor bewees laatst dat het nog goedkoper kan met een toestel dat nog geen 100 euro kost, de Honor 5A. Die is echter hier nog niet verkrijgbaar.

0 评论:

Een reactie posten