RSS

Welcome to my Blog. Enjoy reading :)

dinsdag 7 juni 2016

Mijn laptop batterij wordt niet opgeladen

De meeste mensen die hebben een laptop in handen hebben voor een tijdje dit probleem ondervonden. De batterij is dood of stervende, u uw laptop inpluggen, en je beseft dat uw laptop wordt niet opgeladen. Er zijn een paar redenen waarom dit zou kunnen gebeuren, maar het vinden van de juiste oplossing zal wat het oplossen van problemen van uw kant om een beperking van het exacte probleem. Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om erachter te komen waarom uw laptop wordt niet opgeladen, en wat je kan nodig zijn om te vervangen of te repareren om het te krijgen weer aan het werk.

Beginnend met de kennelijke

Het eerste ding dat je moet doen als uw laptop wordt niet opgeladen is maar zorg ervoor dat het niet een tijdelijk probleem, een probleem met een unplugged-kabel of de batterij losraakt. Het klinkt misschien gewoon gek, maar het is heel gemakkelijk voor een stroomkabel per ongeluk te worden geschopt ons uit het stopcontact, of de verbinding met niet geheel compleet zijn op de laptop eind. Hier is een stap voor stap overzicht van hoe u de meest voor de hand liggende dingen die zouden kunnen worden waardoor het probleem als een laptop wordt niet opgeladen te controleren.
  1. Herstart de computer en kijk of dat het probleem oplost. Je zou verbaasd zijn hoe vaak dit kan bevestigen wat anders een groot probleem.
  2. Schakel de computer uit en trek de netadapter, zowel van de computer en van de converter (de rechthoekige doos in het midden van uw netsnoer) en verwijder de batterij uit het apparaat.
  3. Houd uw uit-knop ten minste 30 seconden. Dit heet het doen van een “power cycle” en het kan helpen om het probleem op te lossen.
  4. Haak alles een back-up en zorg ervoor dat er geen stof houden van de batterij uit het aansluiten en of de adapter is krap. Zet de computer weer aan en kijk of dit het probleem oplost.
Een Quick Problemen oplossen Tip
Als de batterij van uw computer is helemaal dood, dan kunt u gemakkelijk een beperking van de vraag of het probleem is waarschijnlijk met de batterij of met het netsnoer. Als u de computer kunt uitvoeren met uw snoer, maar de batterij wordt niet opgeladen, is het meest waarschijnlijk uw batterij dat is het probleem. Als u de computer niet kan draaien op alle wanneer de batterij leeg is, moet u waarschijnlijk een nieuwe stroomkabel.

Controleer uw Power Cord

Als je toevallig een nieuw netsnoer nodig hebt, kan je niet hebben om alles te vervangen, en soms gedeeltelijke of zelfs volledige netsnoeren zijn gemakkelijk aan tweedehands te vinden, dus je kan niet eens de volle prijs betalen. Om dit te testen, ga je te hebben om iemand die een laptop heeft te vinden en lenen het deel van hun snoer dat de stekker op het heeft. Steek de stekker in uw transformator (de zwarte baksteen tussen uw computer en de stekker) en kijk of uw computer kosten. Zo niet, is het andere deel van het netsnoer. Als dat belast is, dan weet je het is slechts de helft van die naar de muur die je moet vervangen.

Een probleem met Drivers

Tot slot kan uw laptop niet opladen door een probleem met een driver. Om dit op te lossen, moet u het stuurprogramma voor uw batterij te werken.
Klik eerst op Start en Configuratiescherm. Ga dan naar Systeem en beveiliging.
Vervolgens klikt u op APPARAATBEHEER
Tot slot, vouw het gedeelte gemarkeerd batterij en klik met de rechtermuisknop en kies Update driversoftware. U kunt uw Windows-schijf nodig hebben om dat te doen.
Natuurlijk, als je niet wilt prutsen rond hoeft te navigeren door uw besturingssysteem en handmatig te hoeven drivers te updaten, kunt u een gratis diagnostische scan uit te voeren met Driver Reviver om niet alleen uit de nieuwste batterij chauffeurs, maar een out verouderd of verouderde stuurprogramma op de computer. Zodra u een scan hebt uitgevoerd, kunt u snel en gemakkelijk alle werken uit de nieuwste stuurprogramma gevonden met een simpele muisklik.
En daar heb je het. Voordat u naar een nieuwe accu te kopen als je laptop beslag wordt niet opgeladen, probeer dan deze eenvoudige stappen. Met een beetje geluk, moet een van de aanbevelingen van het probleem op te lossen als uw laptop wordt niet opgeladen.

0 评论:

Een reactie posten