RSS

Welcome to my Blog. Enjoy reading :)

donderdag 28 juli 2016

Insiders zorgden voor 5000+ veranderingen Windows 10

Nadat klachten over Windows 8 volledig werden genegeerd bij de ontwikkeling, besloot Microsofts Terry Myerson het roer om te gooien bij de ontwikkelaars van Windows 10.

Volgens WinBeta, die Microsoft bezocht en verslag deed van het interne proces, hebben Insiders die met bèta's aan de slag zijn geweest sinds de eerste versie een jaar geleden verscheen 75 miljoen keer feedback geleverd. De Anniversary Update bevat meer dan 5000 wijzigingen op basis van deze feedback.

Verbeteringen Windows 10

Insiders hebben veel tijd besteed aan nieuwe versies, in totaal is er 50.000 jaar in de builds doorgebracht. Insiders in de Fast Ring krijgen de builds eerder dan de Slow Ring, maar deze nog vroegere versies kan meer bugs bevatten. De Slow Ring bevat de updates die in de Fast Ring geen issues opleverden. Na deze versie komt de Release Preview.
Op 2 augustus verschijnt de Anniversary Update en dat is de tweede grote upgrade van het OS. Het bevat een hoop nieuwe features, zoals Windows Ink waarmee invoer met een stylus wordt ondersteund, beveiligingsverbeteringen voor Windows Hello en Windows Defender en een aantal verbeteringen voor Cortana (helaas nog steeds niet Nederlandstalig).

Laatste kans

Microsoft stopt met de gratis upgrade aan het eind van deze week. Vanaf dit weekend zal een upgrade een euro of 120 kosten. De laatste dag dat je kunt upgraden is aanstaande vrijdag: 29 juli is het precies een jaar geleden dat Windows 10 oorspronkelijk uitkwam.

0 评论:

Een reactie posten