RSS

Welcome to my Blog. Enjoy reading :)

dinsdag 11 oktober 2016

Samsung staakt productie Galaxy Note 7, ook voor Nederland

Samsung heeft de productie van de Galaxy Note 7 tijdelijk gestaakt. De smartphone kampt al sinds de release met ontploffende en in brand vliegende accu's. Ook de vervangende toestellen hebben te maken met de problemen. Tot duidelijk is waar het aan ligt, wordt de productie van nieuwe Notes opgeschort. Ook de geplande levering van toestellen aan Nederland, die maandag zou starten, gaat niet door.

Vervangende Galaxy Note 7

De vervangende toestellen blijken nu ook niet helemaal veilig. Er zijn al minstens zeven gevallen bekend waarbij de accu ontvlamde. Samsung besloot de boel in eerste instantie in de doofpot te stoppen, maar nu maakt het bedrijf in een korte verklaring toch bekend dat de productie tijdelijk wordt gepauzeerd.
De versies van de Galaxy Note 7 die Samsung vanaf vandaag zou gaan leveren in Nederland, worden ook in de ijskast gezet. In Amerika besloot serviceprovider AT&T dat de Galaxy Note 7 voorlopig niet meer wordt verkocht, maar Nederland is nu het eerste land waarin Samsung zelf besluit de levering te staken.

0 评论:

Een reactie posten