RSS

Welcome to my Blog. Enjoy reading :)

maandag 10 oktober 2016

Amerikaanse provider AT&T stopt met verkoop Samsung Galaxy Note 7

AT&T heeft vandaag bevestigd dat het stop met de verkoop van de Samsung Galaxy Note 7. De Amerikaanse provider zegt dat het toestel uit de huidige line-up wordt geschrapt en onthulde eveneens dat Note 7-gebruikers hun toestel niet mogen inruilen voor een vervangend exemplaar, die door Samsung als ‘veilig’ is bestempeld. In plaats daarvan wordt een andere smartphone van Samsung of een andere fabrikant aangeboden.

Verkoop Galaxy Note 7 gestaakt

Een woordvoerder van AT&T zei het volgende over de situatie: “Op basis van recente incidenten, zullen we op dit moment niet langer nieuwe Note 7 exemplaren omwisselen, in afwachting van verder onderzoek naar deze incidenten. We moedigen klanten met een teruggeroepen Galaxy Note 7 nog altijd aan om een AT&T-winkel te bezoeken om dat apparaat om te ruilen voor een andere smartphone van Samsung of een andere fabrikant.”
Nu AT&T – de op één na grootste provider in de Verenigde Staten – heeft besloten om een einde te maken aan de verkoop van de Galaxy Note 7, ligt het voor de hand dan andere providers op korte termijn zullen volgen. Geen enkele provider wil vermoedelijk het risico lopen om een product aan te bieden dat vlam kan vatten zonder enige waarschuwing.
Er zijn inmiddels minimaal vier gevallen geweest waarbij een vervangende Galaxy Note 7 vlamvatte. In Kentucky liep een man zelfs acute bronchitis op nadat de Note 7 op zijn nachtkastje vlamvatte terwijl hij lag slapen naast zijn vrouw. Op het moment dat het paar ontdekte wat er gaan was, hing de slaapkamer vol met rook. Het huis brandde niet af, echter werd de man later op de dag misselijk en zijn braaksel zou zwart geweest zijn.
Samsung maakte eerder bekend dat het in Nederland op maandag 10 oktober van start gaat met de uitlevering van de Galaxy Note 7 aan klanten die een pre-order hebben geplaatst. Samsung Nederland zegt op de hoogte te zijn van de situatie, maar zou nog geen verband hebben gevonden tussen de explosies en de accu’s. De leveringsplannen in de Benelux zijn dus nog niet gewijzigd.

0 评论:

Een reactie posten