RSS

Welcome to my Blog. Enjoy reading :)

maandag 26 september 2016

Apple verhelpt bug crashende Lightning-oortjes

Apple heeft een update vrijgegeven die het probleem van de crashende Lightning-oortjes oplost. Vorige week bleek namelijk dat het weglaten van de audiojack nare gevolgen had voor vele iPhone 7-gebruikers. Door een incompatibiliteitsfout met iOS 10 crashten de Lightning-oortjes van velen spontaan en meerdere malen per dag. Daardoor werden de besturingsknoppen nutteloos.
De enige oplossing voor het probleem was tot dusver om de oortjes uit te trekken en opnieuw in te pluggen, een handeling die de kwetsbare Lightning-connector geen goed doet. Vandaag is er dus al een oplossing beschikbaar in de vorm van een softwareüpdate: iOS 10.0.2. Vermoedelijk reageert Apple zo snel om de kritiek op het weglaten van de audiojack te pareren; een beslissing die bij velen allesbehalve populair is.
Naast de problemen met de oortjes pakt de update ook een probleem met de foto-app aan. Die stopte namelijk met werken wanneer gebruikers de iCloud Photo Library aanzetten. Ten slotte werd nog een klein probleem aangepakt rond app-extensies. Vorige week bracht Apple ook al een bèta-update uit (10.1) die een nieuwe fotomodus toevoegde voor de iPhone 7 Plus.

0 评论:

Een reactie posten