RSS

Welcome to my Blog. Enjoy reading :)

zondag 18 september 2016

Samsung Galaxy Note 7 vanaf 28 september weer in de verkoop

Samsung heeft vandaag bekendgemaakt dat het in thuisland Zuid-Korea op 28 september weer de verkoop van de Galaxy Note 7 gaat hervatten. Het is nog onbekend wanneer de verkoop in andere landen zal worden hervat, maar verschillende Nederlandse retailers zeggen het toestel in oktober te gaan leveren. De Samsung Galaxy Note 7 werd eerder deze maand teruggeroepen vanwege ontploffende accu’s.

Samsung Galaxy Note 7

In Nederland had de Galaxy Note 7 oorspronkelijk sinds vorige week vrijdag verkrijgbaar moeten zijn. Kort voor de lancering verschenen er echter berichten dat het toestel in sommige situaties zou kunnen ontploffen vanwege een fabricagefout, waarbij de cathode in contact kan komen met de anode, met een ontploffing tot gevolg.
Het bedrijf besloot na ontdekking om 2,5 miljoen exemplaren van de Galaxy Note 7 terug te roepen. In de landen waar de Note 7 op de markt werd gebracht lanceerde Samsung een vervangingsprogramma waar kanten konden kiezen om de telefoon te vervangen met een nieuwe, wisselen naar een andere Samsung-telefoon of het geld terugkrijgen.
In gesprek met CNN liet een woordvoerder van Samsung weten dat herlancering van de Galaxy Note 7 in andere afhangt van ‘de omstandigheden’. We vermoeden dat het hier simpelweg gaat om het aantal toestellen dat het Zuid-Koreaanse bedrijf in de komende weken kan produceren aangezien het ook nog een groot aantal pre-orders moet wegwerken.
De eerste vervangende exemplaren van de Galaxy Note 7 komen volgende week. Deze nieuwe versies zijn te herkennen aan een klein zwart vierkantje op het label van de barcode of een witte sticker met de letter “S” in het blauw. Verder is het witte accu-icoon in de interface vervangen door een icoon in het groen. Mocht je in het bezit zijn van een pre-order, dan ontvang je een geheugenkaartje van 128GB cadeau.

0 评论:

Een reactie posten