RSS

Welcome to my Blog. Enjoy reading :)

maandag 19 september 2016

iPhone 7 en 7 Plus voorraad beperkt, hier kun je nog terecht

In Nederland zijn de iPhone 7 en iPhone 7 Plus sinds afgelopen vrijdag te verkrijgen, maar zoals je misschien al hebt gemerkt liggen de meeste configuraties en kleuren niet in de winkels.

iPhone 7 voorraad en levertijd

Laten we beginnen bij de Apple Store, want dagelijks kun je op de reserveringspagina van de Apple-site de beschikbaarheid van de verschillende modellen te controleren. Deze modellen kunnen alleen worden afgehaald en worden niet verstuurd. Op moment van schrijven is de iPhone 7 met 32GB of 128GB opslag beschikbaar in de kleuren roségoud, goud en zilver, terwijl de 256GB-versie alleen in het zilver of zwart is te verkrijgen. De kleur gitzwart is momenteel nergens te verkrijgen.
Woon je niet in de buurt van Amsterdam, Den Haag of Haarlem, dan is het eveneens mogelijk om een iPhone 7 in de Online Apple Store te bestellen. De situatie is hier vrij duidelijk, want vrijwel alle configuraties hebben een levertijd van twee tot drie weken. Alleen op gitzwart moet langer worden gewacht.
Bij BCC en Central Point zijn nog enkele configuraties te verkrijgen, echter niet in de populaire kleuren. Daarnaast kun je terecht bij de onderstaande aanbieders.

iPhone 7 Plus voorraad en levertijd

Over de iPhone 7 Plus kunnen we kort zijn, want de grotere versie is op het moment nergens uit voorraad leverbaar. Helemaal als een verrassing komt dat overigens niet, want het toestel is voor het eerst uitgerust met een dubbele camera, waarmee je een bokeh effect kan creëren en 2x optisch kan zoomen. Op de pagina van Apple is er geen enkele Plus-versie beschikbaar voor reservering.
We vermoeden dat Apple de vraag verkeerd heeft ingeschat of dat het simpelweg niet voldoende toestellen kon produceren vanwege de nieuwe hardware. Consumenten die de iPhone 7 Plus bestellen in de online Apple Store moeten rekening houden met een levertijd van twee tot drie weken. In november wordt de 7 Plus in gitzwart uitgeleverd.

0 评论:

Een reactie posten